Untitled photo

Lüneburg og Celle

2017

Lüneburg og Celle

Fredag d. 22/9 tog Medarbejderfonden Jorton på en tredages tur til Nordtyskland, hvor området omkring Lüneburg og Celle skulle udforskes. Efter ankomsten til Landhotel Schnuck var deltagerne på en guidet byrundtur i Lüneburg. Lørdag bød på en totimers hestevognstur på Lüneburger Heide. Og derefter besøgtes Celle, på gå ben og med guiden Jytte, som fortalte om byen og området Søndag stod Hamborg for tur, hvor medarbejderfonden aflagde besøg hos Elbphilharmonie i Hamburg Hafen, inden turen atter gik mod Danmark.

2017

Boligbeton på Langeland

Støttefonden Boligbeton inviterede i august fondens medlemmer på tur til Langeland


2017

Besøg hos Boligbeton

Medarbejderfonden Jorton besøgte d. 24. juni betonelementfabrikken BoligBeton i Løsning. Her gav Carsten Varneskov deltagerne et indblik i element produktionen i den ultra moderne betonelement fabrik BoligBeton. Hos Boligbeton var man på besøgs tidspunktet, igang med opførelsen af helt nye moderne fabrikshaller. Når alt er færdigbygget fremstår Boligbeton som den mest effektive og moderne beton elementfabrik i Danmark.

2017

Byggepladsen Kirk Kapital

Medarbejderfonden Jorton besøgte d. 24. juni, JORTON’s byggeplads Kirk Kapital i Vejle, hvor man fik et indtryk af et meget spændende og meget anderledes og krævende byggeri. Byggeriet er tegnet af den kendte kunstner Olafur Eliasson, og vil når det står færdigt, stå som et bevis på de store krav som Jorton har været stillet overfor, og indtil nu har indfriet til fulde i forbindelse med byggeriet.


Byggepladsen Kirk Kapital

Powered by SmugMug Owner Log In