Untitled photo

Sydsjælland, Falster og Møn

2018

Sydsjælland, Falster og Møn

I weekenden 14. -16. september 2018, inviterede Medarbejderfonden Jorton atter sine medlemmer på en forlænget weekendtur ud i det grønne. På denne tur besøgte vi Sydsjælland, Falster og Møn, og vi overnattede på Hotel Falster. Det blev en begivenhedsrig tur, som allerede fredag bød på en 2 timers sejltur på Karrebæk Fjord i dejligt solskinsvejr. Lørdag besøgte vi Thorsvang Samlermuseum som ligger lidt udenfor Stege og et besøg på Møns Klint bleve der også tid til. Inden hjemturen søndag fik vi en spændende rundvisning på Koldkrigsmuseet Stevnfortet.

2018

Området omkring Husum

Støttefonden Boligbeton besøgte i juli 2018 Husum i Nordtyskland

Støttefonden Boligbeton i Husum

Svinkløv Badehotel

2018

Svinkløv Badehotel

D. 26 september 2016 nedbrændte Svinkløv Badehotel til grunden, men først i starten af 2018 påbegyndtes arbejdet med genopførelsen. Da hotellet bliver genopført som et træbyggeri, var det nærliggende for Hustømrerne at byde ind på arbejdet, og de er nu i fuld gang med byggeriet. Hen over sommeren inviterede Medarbejderfonden Hustømrerne derfor medlemmerne på byggepladsbesøg, for at de kunne se og opleve byggepladsen, det flotte byggeri og tømrerarbejdet som bliver udført.

2018

Fjordenhus i Vejle

Fjordenhus hedder dette smukke bygningsværk placeret i indsejlingen til Vejle havn. Bygningen, der er Kirk Kapitals nye hovedsæde, er tegnet af den berømte arkitekt og kunstner Olafur Eliasson. Byggeriet, som nu står færdigt, og er opført af Jortons dygtige medarbejdere, åbnede dørene for Medarbejderfonden Jortons medlemmer på 2 guidede rundvisninger d. 10. september hhv. d. 18. september. Spændende at se det nu færdige byggeri. Medarbejderfonden Jorton har tidligere besøgt byggepladsen under opførelsen.

Fjordenhus i Vejle

Powered by SmugMug Owner Log In